Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Photoshopla İlk Tanışma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Sevgili arkadaşlar ...
Photoshop veya diğer grafik programlarıyla nasıl tanıştınız?
Neler hissettiniz ?
Şahsen ben arkadaşımdan paint aracılığıyla iki resmi birleştirdiğini görünce bunu bana da yapması için yalvarmıştım...
Sonra bu siteye üye olduğumda photoshopu ve diğerlerini indirdim..
Gerçekten ilk başta bunun nasıl oLduğu konusunda çok şaşırmıştım...

Ya Sizler?
Bir baktım herkes photoshop kullanıyor Çok merak ettim nasıl bir şey felan diye işte Bazı yerlerde paralı gibi şeyler yazıyordu. O yüzden indiremiyordum . Malum kota ve annem Grilzuah
Sonra işte burayı buldum bir arkadaşım önermişti. Sonra indirdim işte
ilk önce psd eklemeyi öğrendim imza yapmayı öğrendim. Şimdi amatör'üm çünkü başlayalı 3 - 4 ay olduPoha Bu siteyi de çok sevdim ~~
BöylePoha
ben başta arkadaşımdan PF'yi önermişti bnde onu kullandım sonra photoscape kullanmaya başladım PS indirme istiyordum ama paralı zannediyodum sonra PS indirdim ben zaten kardeş site olan avrilturkey'e üyeydim sonra PS kullanmaya başadıktan sonra burayada üye oldum Poha
Kuzenim Photoshop kullanıyordu ve bende kullanmaya başladım.
Dayım üniversitedeyken başlamış photoshop gibi çeşitli programlara.
Onun sayesinde benimde ilgimi çekmeye başlamıştı.
Ondan aldım.
İlk önce dersler sayesinde photofiltre kullanmaya başladım.Sonra gif içeren şeyler yapmak için photoscapeyi indirdim.İmzalarımı biraz ilerlettikten sonra photoshop indirmek istedim ve indirdim ama kurulmadı.Başka bir arkadaşımdan istedim ve bilgisayara attım.Sonra da photoshop kullanmaya başladımGulumseme
Herkes tarafından dışlandığım için Girlxe
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL