Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Beyaz Kraliçe (Philippa Gregory)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: beyaz%20kralice%20kapak%20kucuk.jpg]
Kitap Adı: BEYAZ KRALİÇE
Orjinal Adı:
Yazarı: PHILIPPA GREGORY
Türü: TARİH
Çevirmen: DEMET ALTINYELEKLİOĞLU
Barkod:
ISBN: 978-605-4377-31-2
Sayfa Sayısı:
Basım Tarihi: EYLÜL 2010

15. yüzyıl. Tudor Hanedanı öncesi ülkeyi yöneten kraliyet ailesinin dramatik ve dokunaklı hikayesi. Önlenemez kadınlar. Güller Savaşı.

KUZEN KUZENE KARŞI
Plantagenet’ler İngiltere tahtı için sayısız savaşa girdi. Onlar, Tudor’lardan önce İngiltere’yi yöneten ve tahtta hak iddia eden hanedandı. Philippa Gregory, romanında gizli oyunlar ve mahrem öykülerle Plantagenet’lere yeniden hayat veriyor. Ailenin gizli kahramanlarını, boyun eğmez kadınları tanımaya Beyaz Kraliçe Elizabeth Woodville’le başlıyoruz.

Beyaz Kraliçe, genç Kral Edward’la gizlice evlenen, olağanüstü güzel ve hırslı bir kadının, Elizabeth Woodville’in öyküsünü anlatıyor. Sonradan taç giyerek kraliçe ünvanını alacak Elizabeth, ömrü boyunca ailesinin başarısı için mücadele ediyor.Ancak iki oğlunu, tarihçilerin yüzyıllardır çözümleyemediği esrarlı bir olayda kurban veriyor.Londra Kulesi’nde kaybolan prenslerin akıbeti bugün bile çözülememiş bir sır. Philippa Gregory, kendine özgü, nitelikli bakış açısıyla, İngiliz tarihindeki bu çözülmemiş gizemi, kusursuz bir araştırma ve benzeri olmayan kurgu yeteneğiyle gözler önüne seriyor.

Kapağa bayıldım.
bu kadın yemeyip içmeyip kitap mı yazıyor ya?Omg
ben daha boleyn mirasındayımSaka
öteki kraliçeyide okuyum seriyi bitirip rahatlıcam diyordumPuhaha
beklesin bari bu kitap 1 sene kadarSaka
Yaklaşık 8 kitap mı ne çıkardı sanırım ama bu 13'lere kadar gidiyor diye okumuştum. Puhaha
maşallahOmg
her kitabı en az 400 sayfa oluyorOmgOmg
bu seriyi ancak bu kadın öldükten sonra bitirebilirimPuhaha
Boleyn Kızı'nı al dedim ablama, Boleyn Mirasını almış. Hala okuyamadım ben. *-*
boleyn kızı 820 sayfaaOmg
o kitabı okuduktan sonra kalın anlayışın değişiyorAnammX
8'in başlarında başlamıştım anca 5. kitaptayımSaka
ama türkçe öğretmeni kitaplardan sınav yapmasaydı öteki kraliçede olurdumGirlxe
ZümrüdüAnka 1114 sayfa mıydı neydi. Kitabı açınca, o kadar kalındı ki güzel kullansan bile kopuyordu sayfalar. Puhaha
Sayfa: 1 2
Referans URL