Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Cs4 Brush Sorunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar daha önceden saydam bi şekilde textureyi boyuyordum ve bi daha tıklamadan bütün yüzey aynı renk kalıyordu ve arkadaki istediğim desenler veya fotoğrafda belli oluyordu . şimdi ise tıklamaya başladıktan sonra önce saydam bi renk atıyor fakat tıklamayı bırakmadan rengi düzelmiyor durmadan koyulaşıyor .
Nasıl Halledebilirim ?
Üstte opacity ve flow ya da fiil olması gerek canım. Onları değiştirerek dene. Gulumseme Olmazsa resimli anlat yardımcı olmaya çalışayım.
denedim fakat onlarlada yapamadım . yani eskisi gibi olmadı . tam olarak dediğim ayarı anladın galiba . ayarlarını anlatırmısın nasıl olucak bide yaptıktan sonra resim koyarmısın ?
2 resim koymanı isteyeceğim senden bi orjinalini koy texturenin bide yarısını anlattığım gibi herhangi bi renge boyamışken koy . tabi rica bunlar vaktini almazsa , yaparsan sevinirim Gulumseme
Şu an resimli olarak anlatamam canım yarın anlatırım. Ama saydam olmasını istiyorsan ikisini de %100 yapacaksın. Gulumseme Eğer daha az olmasını istiyorsan onu isteğine göre azaltabilirsin.
ikiside %100 olduğunda en koyu halinde oluyor . hala cevap bekliyorum Gulumseme
Referans URL