Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: 01.09.89 Tom&Bill Kaulitz Doğum Gününüz Kutlu Olsun !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Bugün benim için çok önemli bir gün bu yüzden de buraya yazmak istedim. Bugün 01 Eylül yani Tom Bill ikizlerinin doğum günü. Onlarla ilk tanıştığım zaman 2009 'un başlarıydı.Onları ilk gördüğümde farklarını anlamıştım.İlk Monsoon'u dinlemiştim.Bende farklı bir his uyandırıyordu.Onların bende değişik bir yerleri olduğunu o zaman anlamıştım.Sonra onlarla ilgili gay'ler gibi saçma sapan haberler çıktı.Bazı tokio hotel fanları bu haberleri duyunca fanlığından vazgeçti ama ben onları kalpten sevdiğim için bu haberlere aldırmadım bile.Çünkü Tokio Hotel'li tanıyan onları kalpten seven insan bilir di onların gay olmadıklarını.Herkes tokio hotel'le ilgili kötü şeyler söyledi sınıfta ki herkes benle dalga geçiyordu ama ben yine aldırmıyordum.Çünkü onları seviyordum veee şimdi bugüün 01 Eylül benim için çok özel , güzel ,değerli bir gün . Onları çook seviyorum Tom'u ayrı bir seviyorum tabii Puhaha ama kısacasına hepsini çook seviyorum vee

İyi ki Doğdunuz Tom&Bill Kaulitz !!!!!!! Loveyou

[Resim: 89329e15.jpg]

[Resim: 7dfd336b.png]
[Resim: 1c7b6fdb.gif]
Aynen. Bazı Arkadaşlarım Benlede Dalga Geçti. Hala da Geçiyorlar Ama Neyse. Fgi
İyiki Doğmuşlar İyi ki Tanımışız Onları . Love
Evet iyi ki tanımışıız onları !! 775834
Cheerleader_by_CookiemagiK Ne güzel bir gün bugün Cheerleader_by_CookiemagiK
Cheerleader_by_CookiemagiK AşkiTom doğmuş ve onun harika kardeşi Cheerleader_by_CookiemagiK
Cheerleader_by_CookiemagiK İyiki doğmuşlar Cheerleader_by_CookiemagiK
Cheerleader_by_CookiemagiK Yaşasın KAULITZ TWINS ! Cheerleader_by_CookiemagiK
Cheerleader_by_CookiemagiK
iyi ki doğmuş Fgi
Eveet çok güzel bir güüün. Fgi
Sayfa: 1 2
Referans URL