Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Ünlü Sözlük*
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Bundan sonra ünlüler için ayrı konu açmak yasaktır, ünlüler hakkında yorumlarınızı bu konuda ad, soyad, saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz..
Enrique Iglesias ; gördüğüm tüm erkekler arasından en yakışıklısı.
Kristen Stewart ; kendine has bi güzelliği var. melek gibi.
Sean Paul ; tarzı, ses tonu ve müzikleri çok hoş.
Hayley Williams ; heyliii. tam benim tipim ya , çılgın falan. farkı*tarzı ortada!
Lady Gaga(S.J.A Germanotta) : Adı Arap isimleri gibi uzun ama ben onu öyle de seviyorum. Yeri geldi erkek dediler, yeri geldi özenti dediler. Yeri geldi o "I'm free b*tch" dedi. Buna rağmen o benim Lady'm. İster erkek olsun ister özenti olsun. -ki olmadığı apaçık ortada- Ne zaman şarkılarını dinlesem saskinleşiyorum Poha Yarı İtalyandır kendisi. Love O benim için çok şey ifade ediyor. Dolaşmadığım D&R kalmadı The Fame Monster'ı alacağım diye. Poha Ona değer. Love

Michael Jackson: Geçtiğimiz günlerde toprağın altında gömülü olan bedeninin dünyadaki 52. yılını kutladık. Tek bir eksiklik vardı. O da doğum günü çocuğumuz Michael. Bana 80'lerde yaşamamı deli gibi isteten tek insan. Lady'm gibi o da suçlandı çok. 3 çocuk babası böyle mükemmel bir yeteneğe nasıl yakıştırırlar sübyancılığı? Derler ya hep "meyveli ağaç taşlanır" o misal... Zenci olmayı istemedi diye beyaz oldu dediler. Peki kendisine hiç sordular mı? Hastalık yüzünden olduğunu açıklamaz heralde dünyaca ünlü yıldız ve bir açıklama gelmeden nasıl yargıda bulunabilirler? O gelmiş geçmiş en büyük yetenek. King of Pop. Love ve ölümüne hüngür hüngür ağladığım tek ünlü.
Kellan Lutz ; O benim hayatımda tanıdıgım en karizmatik,en yakısıklı,bana en cok uyan,hayallerimin erkeği Love
Jensen Ackles: Dünyanın en harika en mükemmel en yakışıklı ve en seksi erkeği.
Hayley Williams: melek diyorum nokta.
Robert Pattinson- Onu nasıl anlatırım, nasıl kelimelere dökerim hiç bilmiyorum. Hayattan bıkmış bir genç. Eğer birinden bıkmamışsa. O kişi O gencin hayatıdır işte.. 5 yıl ki dile kolay..

Leighton Meester & EdWestwick* - Bu ikiliyi ayrı ayrı değerlendirmek hiçte içimden gelmiyor.Melek Chuck & Blair rolleriyle beni bu diyardan alıp başka diyarlara götürdüler.. Leighton'u özel olarak sevmemin nedenide Blair rolünün aynısı olmam sanırım. Herneyse seviyorum iştee.

Emre Aydın - 8 yıl önce başladı ve ne yazık ki erken bitti.. Artık fanı bile değilim. Ama kalbimde her zaman onun için bir yer olacak. Keşke olanlar hiç yaşanmasaydı.. O'nuda çok seviyorum.

Melek
EmmaM Roberts : hayatımda böyle güzellik görmedim ♥
Jensen Ackles : Manyaağğk seksii yakuşuklu ve oyuncu ♥
Beren Saat : Türk ünlülerden iş çıkmaz ama bu kadın farklı yaa ♥

en çok sevdiklerimi yazdım Masum
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL