Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Yaptığım çalışma kayıt edilmiyor.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Photoshop CS5 kullanıyorum. Çalışmamı yaptım. Ctrl s ile kayıt ediyorum normalde. Yine aynı şekilde kayıt etmeye çalıştım fakat o kayıt edilen sayfa çıkmadı. Sonra yukardaki File / Save As'tan kaydetmeye çalıştım. Save As'a tıkladım yine birşey çıkmadı. :/ Ardından neyse deyip o pencereyi kapamayı denedim. Psd olarak kaydetmek için olan o sayfa çıktı. Bende kaydettim. Fakat psd olarak kayıtlı şu an. Normal olarak kayıt edilmiyor. Çıkış yapınca kayıt ediyor. Öyle de psd olarak... Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir ? Hmm

Dipnot: Bu problemin olduğu bilgisayar notebook.
Masaüstünde de cs5 var ama bu problem yok...
İkisini de farklı linklerden indirdim.
Bununla ilgili olabilir mi ?
Farklı linkler ama ikisini de aynı kişi yüklemiş yani adı bile aynı. :/
bende cs 5 kullaniyorum bazen cok sacma hatlar veriyo. Bende de bi simgeyi tex resim veya psdyi atamiyodum actim kapadim sorun duzeldi bi acip kapamayi dene.
Denedim ama. Yarın tekrar denerim. Ya da bugün. Olmazsa tekrar söylerim. Ama sanmıyorum. Hmm
Eksik yüklenmis ya da ayarlarinda bir bozukluk olabilir. Yeniden yüklemeyi dene olmazsa.
Sanırım öyle. Silip tekrar yükleyeceğim. Kapa deyince psd olarak kayıt ediyor ama normal kayıt etmiyor. Çözemedim ya neyse.
CS5'i Adobe official sitesinden indirmediysen eksikler olabilir programın içinde zaten, eğer çözülürse bildir ki kilit alsın çözülmezse de yardım etmeye çalışalım ^^
Canım File save as tan kaydederken png olarak kaydet.O zaman olur.
Sayfa: 1 2
Referans URL