Indirdigim videolari Photoshopta açamiyorum hata veriyo,Quick Time da var.
Videodan resim keserek yapiyorum ama o hem zor hem de kotu oluyo!
Nasil duzeltebilirim?
1.si in dirdiğin videoyu photoshopta açamazsın o resimleri gomplayer gibi bir program yada gomplayerden screencaplarını alıcaksın onu PSD de açıp gif yapacaksın dersler bölümünden bakabilirsin gif yapımına
Onu demek istemedim,o yontemi biliyorum gom player da açiyorum zaten videolar ama ben burda bi derste gormustum photoshop uzerinden screencap yapiliyodu? Onun için de Quick Time gerekliydi ama indirdim yine olmadi:S
videonun formatını avi ise mpeg yap daha sonra sitede videodan gif yapma diye bi arat yardımı olucaktır
Imageready'ye de bir özellik vardı, screencap'ların olduğu dosyayı seçiyordun o birleştiriyordu. Ama CS3de yok sanırım.
evet maalesef yok:s
Bide sey sorcaktim ben kaydederken "web için kaydet" yapiyorum ama direk kaydediyo.Nereye kaydettigimi bilmiyorum.Tablo falan açilmiyo:S Neden?
Web için kaydet, dedikten sonra ''save'' seçeneğine basıyor musun? Ona bastıktan sonra tablo çıkıyor.
Bu arada ben de videoları Quick Time ile açamıyordum. Videonun türünden kaynaklanıyor. ''MOV'' türüne çevirmen gerekiyor cs3'te. Bence dosya türünü değiştirmek için Format Factory en ideal program. Onunla Mov'a çevirirsen video gözükür.
Avi ve diğer türdeki dosyalar CS3-Quick Time ikilisiyle beyaz ekran gözüküyor.