Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Bir Damla vardı,biraz deli..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Ahh benim sevgili sitem,bu açtığım 9500'üncü veda konusu umarım bana sinirlenmezsiniz ama kopamadım burdan napiyim..
Yarın dersanem başlıyo yani cehennem azabı kendini göstermeye başladı.İstediğim kadar kopamıyım burdan beni burdan zorla koparmayı da bilecekler malum senedeyim çünkü.Bu sitede iyi kötü bir sürü şey yaşadım,çok iyi dostlar edindim.evanescenceturkey vardı bi o site kapandıktan sonra hiçbi sitede kendimi öyle hissedebileceğimi düşünmemiştim,bu site beni yanılttı ama.Ancak ve ancak (bkz. <=>) 'the time is now' evet zaman geldi malesef (:

Umarım 1 sene sonra karşınıza üniversiteli biri olarak çıkarım. 775834

Belki çok hatırlayan yoktur beni ama olsun Poha Poha

Beni özleyin anacıııım,baay Fgi
Temılaa, dooost Sad0120
Dersler her seyden önemli tabisii meleek Sad0120
Unutma benii :i
Umarım basarılı olursn bitanesiii
xoxo Melek
ne hatırlamaması ya döverim seniPuhaha
umarım seneye üniversiteli olursunEhe
girmeni çok istiyorum ama bu süreçte girmemen gerçekten en doğrusu olurGulumseme
Kendine iyi bak Damla, umarım emellerine ulaşırsın.
ay canım.
tanımıyorum senı ama konuşmuşluğumuz fln yok.
ama hatırlarız bee.
umarım ünili olarak karşımıza çıkarsın.
özliceğğz.
Melek
Seni tanımayan kendini balkondan atsın. Dostum ya şurda tanıdığım en eğlenceli insanların başında geliyosun. Gitmen koyuyo tabi de ucunda 90-60-90 üçgeni olunca boynumuz kıldan ince Poha kendine çok iyi bak, matematiğin seni çiğnemesine sakın ola izin verme. "Geleceğinin parlak olmasını diliyorum" Sman
Benimde üniversite derdim var :|
Kışın pek buralarda olamam heralde onun yüzünden, geleceğin umarım cok parlak olur.
iyi bir üniversite kazanarak süper bi dönüş yapmanı diliyorum Ehe
Sayfa: 1 2
Referans URL