Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Önerii (A)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Öneri 1:Bence üyeler 50 veya 100 mesaj sonrası psd ve materyaller bölümünü falan görsün. Çünkü alıp alıp çıkıyorlar.

Öneri 2:Sırf photoshop'dan sorunları olduğu için üye olanlar var mesela 1 mesajı var oda sadece photoshop yardım bölümüne konu açmak için.Sonra böyle böyle sorunum var falan diye yardımcı olurmusunuz diyorlar. Biz yardımcı oluyoruz düzeliyor photoshopları yada sorun herneyse. Yani demek istediğim şu Photoshop Yardım bölümüne 50-100 mesajdan sonra konu açılabilir. Sadece oraya göre olsun. Çünkü Ben Geldim diye tanıtmak isterler kendilerini falan.

Benim 2 önerimde bu.
Bazılarınız önemsemeyebilir ama ben 1-2 haftadır bunu gözlemliyorum.
(08-19-2010 15:34)clumsy. demiş ki: [ -> ]
Öneri 1:Bence üyeler 50 veya 100 mesaj sonrası psd ve materyaller bölümünü falan görsün. Çünkü alıp alıp çıkıyorlar.

Öneri 2:Sırf photoshop'dan sorunları olduğu için üye olanlar var mesela 1 mesajı var oda sadece photoshop yardım bölümüne konu açmak için.Sonra böyle böyle sorunum var falan diye yardımcı olurmusunuz diyorlar. Biz yardımcı oluyoruz düzeliyor photoshopları yada sorun herneyse. Yani demek istediğim şu Photoshop Yardım bölümüne 50-100 mesajdan sonra konu açılabilir. Sadece oraya göre olsun. Çünkü Ben Geldim diye tanıtmak isterler kendilerini falan.

Benim 2 önerimde bu.
Bazılarınız önemsemeyebilir ama ben 1-2 haftadır bunu gözlemliyorum.
50-100 mesaj diyen bölümleri anlayamadım tatlım.
Psd konularına yorum gelmelimi demeye çalışıyorsun birincide ?
İkinciyle ilgili hiç bir şey anlamadım. Hmm
Dikkatlice okursan anlayabilirsin ecemim.
Şahsen katılmıyorum.
Yeni üye olmuş birisinin sorunu çıktığında nasıl konu açıcak diyelim 35 mesajı var ?
Birinci iyi ama ikinciye pek katılmıyorum.
Tamam galiba şimdi anladım Puhaha

Sorun bendeymiş,pardon 775834 Puhaha

Bende 1.'ye katılıyorum.Ama 2.'ye katılmıyorum Merve'm Melek
O sizin düşünceniz.
Saygı duyuyorum Gulumseme
Ben katılıyorum. Sırf PSD text vs. için üye oluyorlar. Elbette çok üye olması güzel birşey ama biraz da aktif üyeye ihtiyacımız var benim görüşüm. 1 de, 2 de akıllıca diye düşünüyorum.
Sayfa: 1 2
Referans URL