aslında mutluluk her yaşa , her düşünceye göre farklıdır. 5 yaşında bir çocuğa göre parkta oynarken annesi 'hadi gidiyoruz' dediğinde 'lütfen 5 dakika daha' diye yalvarıp annesi kabul ettiğinde hissettiği şeydir. bir ergene göre sevgilisiyle,arkadaşlarıyla beraber film izlerken hissettiği şeydir. bir anneye göre çocuğunun yaşadığını, mutlu olduğunu bildiği zaman hissettiği şeydir. bana göre ailmein , beni seven arkadaşlarım , iyi derslerimin, bir yuvamın , sıcacık yatağımın , ihtiyacım olduğunda sarılacak kollarım olduğunu bilmek (: ve gelecekte güzel günlerim olacağını hissetmekk (:
(07-26-2010 19:12)inequable. demiş ki: [ -> ]aslında mutluluk her yaşa , her düşünceye göre farklıdır. 5 yaşında bir çocuğa göre parkta oynarken annesi 'hadi gidiyoruz' dediğinde 'lütfen 5 dakika daha' diye yalvarıp annesi kabul ettiğinde hissettiği şeydir. bir ergene göre sevgilisiyle,arkadaşlarıyla beraber film izlerken hissettiği şeydir. bir anneye göre çocuğunun yaşadığını, mutlu olduğunu bildiği zaman hissettiği şeydir. bana göre ailmein , beni seven arkadaşlarım , iyi derslerimin, bir yuvamın , sıcacık yatağımın , ihtiyacım olduğunda sarılacak kollarım olduğunu bilmek (: ve gelecekte güzel günlerim olacağını hissetmekk (:
Çok haklısın,sana katılıyorum.Her insanı mutlu eden şeyler farklıdır,bunlar yaşa,yaşadığı yere,çevresine göre farklılık gösterir fgfgfkjj.
Mutluluk, mutlu olma durumudur

(07-26-2010 19:12)inequable. demiş ki: [ -> ]aslında mutluluk her yaşa , her düşünceye göre farklıdır. 5 yaşında bir çocuğa göre parkta oynarken annesi 'hadi gidiyoruz' dediğinde 'lütfen 5 dakika daha' diye yalvarıp annesi kabul ettiğinde hissettiği şeydir. bir ergene göre sevgilisiyle,arkadaşlarıyla beraber film izlerken hissettiği şeydir. bir anneye göre çocuğunun yaşadığını, mutlu olduğunu bildiği zaman hissettiği şeydir. bana göre ailmein , beni seven arkadaşlarım , iyi derslerimin, bir yuvamın , sıcacık yatağımın , ihtiyacım olduğunda sarılacak kollarım olduğunu bilmek (: ve gelecekte güzel günlerim olacağını hissetmekk (:
Çok haklısın canım sana katılıyorum.
Evet.Çok haklısın.
Arkadaslar lütfen kendi dusuncelerinizide yazın (: