06-14-2010, 8:35
Konularınızı bırakıp nereye gidiyorsunuz sorması ayıp?
Çoğu konu çözümü verildiği halde sizin küçücük bir zahmet gösterip "teşekkürler,sorun çözüldü" yazmamanız nedeniyle çöpe gidiyor!
Konularınızı bırakıp gitmeyin!
Bir başka konu ise Çözülmüş Photoshop Yardım Konularını kimsenin salladığı yok
Buna örnek olarak bu hafta içinde üç kere layer penceresi sorunuyla ilgili konu açılmasını verebilirim
Elbette bizim görevimiz bunları ayırıp forumu düzenlemek ve size yardım etmek fakat bizim emeklerimizede biraz saygı gösterin lütfen
Sitemiz iki yıllık bir site olduğu Çözülmüş Photoshop Yardım Konularımız sizin için tam bir hazine
Bir konu açmadan önce o forumda arama yapmanızı öneririm
Aksi takdirde ÇPYK'da aynı sorun varsa konunuz çöplenecektir.
Başka bir uyarımız ise başlık konusu
Neyseki bir yıldır yaptığımız uyarılar sonuç verdi ve bu durum azaldı ama yinede tamamen kaldırabilmiş değiliz
Şu ana kadar başlığından sorunu anlayamadığımız konularda uyarı yapıyorduk ama artık uyarı yapmadan çöpleyeceğiz
Umarım başka uyarı yapmayız iyi forumlar
Çoğu konu çözümü verildiği halde sizin küçücük bir zahmet gösterip "teşekkürler,sorun çözüldü" yazmamanız nedeniyle çöpe gidiyor!
Konularınızı bırakıp gitmeyin!
Bir başka konu ise Çözülmüş Photoshop Yardım Konularını kimsenin salladığı yok
Buna örnek olarak bu hafta içinde üç kere layer penceresi sorunuyla ilgili konu açılmasını verebilirim
Elbette bizim görevimiz bunları ayırıp forumu düzenlemek ve size yardım etmek fakat bizim emeklerimizede biraz saygı gösterin lütfen
Sitemiz iki yıllık bir site olduğu Çözülmüş Photoshop Yardım Konularımız sizin için tam bir hazine
Bir konu açmadan önce o forumda arama yapmanızı öneririm
Aksi takdirde ÇPYK'da aynı sorun varsa konunuz çöplenecektir.
Başka bir uyarımız ise başlık konusu
Neyseki bir yıldır yaptığımız uyarılar sonuç verdi ve bu durum azaldı ama yinede tamamen kaldırabilmiş değiliz
Şu ana kadar başlığından sorunu anlayamadığımız konularda uyarı yapıyorduk ama artık uyarı yapmadan çöpleyeceğiz
Umarım başka uyarı yapmayız iyi forumlar