Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Fallin ' Blog.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
11.06.2010 ~~

Bugün Harikaydı sanırım ... Uzun zaman sonra tekrar mutluyum. Gülmeyeli ne kadar oldu ? Sanırım 2 ay yada 4 ay. Sorun üstüne sorun ! Çok mu duygusalım ne ? Çok değiştim eğer öyleysem . Ben duygusal değilimki . Herneyse.
Bugün Kuzencikim geldi Ehe
Onu ÇOK Seviyorum . Belkide geldi diye mutluyum ...
Aşk problemleri , arkadaş problemleriyle dolu bir hayatım var .
Merhabaa Ben Deren .
12.06.2010 ~~

Sıkıcı bir gün daha ... Müzikte bana eşlik ediyor . Alyosha - Sweet People çalıyor.
Kuzenimle teyzem bugün gidiyor. Teyzem onu aldı ama şuan hala bizdeler . Onu özliycem çünkü hafta sonu armutluya gidiyor. Tekrar yanlız kalıcam sanırım ... Alıştım esasında. Parmağımın dokusu zedelendi. Düştüm ! Herneyse. Dün akşam arkadaşlar çağırdıda allahtan dışarı çıktık . Çok komik ve eğlenceliydi. Ayrıca şeytanlardan falan konuştuk Fgi İpekcim gelemedi. Apartmanın Toplantısı vardı 10.00'da bu yüzden çardakta değil kapının önünde oturduk.
Gece 04.14'de uyuduk kuzenle The Messengers'ı seyrettik o ilk defa seyretti. Ben ipeklede seyretmiştim.
Sıkıcı gün Merhabaaa.
13.06.2010 ~~

Ah Ölücem,Ölücem,Ölüceem !
Karnım feci kötü Nnshynn
Deliricem Nerdeyse !
Neyse bunu unutmak en iyisi çünkü güzel bir gün olucak benim içiin Ehe
Eyüp'e gidiyoruuz Fgi
Hemde bedavaya Puhaha
Hem kuzenimde geliyorr. Çok mutluyuum. Keşke hep böyle olsa ...
Ama içimde bir korku var sanki. Dün akşamda böyleydi ve dahada büyüktü bu korku.
Yoksa bir nedeni var mı ?
Lütfen kötü birşey olmasın bugün Kizmis

Çünkü sonunda mutluyum !
1 güncük bile olsa ...
Dün akşam ne kadar erken yatmışım . 02.35 Puhaha
Normalde 3'ten aşağı yatmam .
Ama dedim ya karnım daha kötüydü. Hala ağrıyor ama neyse ...
Sanırım içimdeki korkudan dolayı ..
Annem başımın etini yiyor şuan ``çıkıcaz kime yazıyorsun ``Diye Puhaha
Seviyorum ama genede annişimi Ehe

Sanırım MUTLUYUM Melek
13.06.2010 ~~ Saat : 01:22

Bu saatte yazıyorum çünkü Konser SÜPERDİ ! Ehe
Mustafa cecelii 775834
Bu adama birkez daha aşık oldum-olmasınada nasıl yoruldum anlatamam. Çok eğlendim ya ondandır .
Sadece 2-3 kere oturdum inanamıyorum !
Vee Bomba var benim için yarın Ehe
Okul yıl sonu ya ( 8 . sınıf Melek ) Pikniğe götürücek ve sadece bizim sınıfı ! Omg
Derya hocama inanamıyorum . Seviyorum galiba onu Fgi Ve elif'le anlaştık yarın oturup bir konuyu detaylıca konuşucaz .
Vee son yıl ... İnanamıyorum hala ... Onlarsız ne yaparım ve ne yapıcam bilmiyorum.Kardeşlerim .. Kötüsüyle iyisiyle hepsi benim kardeşim. -bazılarıHariç- Tüm 8 yıl nasılda akıp gitti gerçekten... Annem küçükken derdide inanmazdım. Ne kadar haklıymış meğer.
Annem derdide zaten herkeze güvenme.Ben hata yaptım işte güvendim. Hala şokundayım 4 (!) ay geçmesine rağmen.
Gece gece çokmu yazdım ne ?

-Bu arada çok duygusala bağladım ben galiba bu aralar :/
15.06.2010 ~~

Dün yazamadım :/
Tamam itiraf ediyorum yazmayı unuttum Puhaha Ama dün süperdi ! Atlara bindik ve tüm paramı ata binmek için kullandım . Ama deydi Ehe
Bugün heryerim ağırıyor bu yüzden. Piknik için Şile-Ömerli'ye gittik.
Hüseyinli köyü Dil
Annem çok yorgun olmama rağmen -hala- iş yaptırıyor. Biraz dinlensem bugün ne olurdu ?
Neyse.
Şuan heryerim ağırıyor kol kaslarım bile zor yazıyorum !
Neyse ,neyse unutmalıyım ağırıyı . Hava çok güzel (: Ama ben pek çok sıcak olmasını sevmiyorum. Soğuk daha güzel bence. Ama yağmurda ıslanmaktan nefret ederim ! İzlemesi ayrı oluyor tabi Ehe
Bu yaz evdeyiz herhalde :/ Çünkü şu lise işlemleriyle uğraşıcam Kizmis
Neyse iş başa düştü . YORGUNLUUK !

Görüşürüüz Ehe

NOT*Happy.
16.06.2010 ~~

Bugün sıkıcı sanki :/ Alıştım .. Neyse bugünkü duygularımı yazmak istiyorum :
Bazı insanlar vardır sizi çok sevdiğini söylerken içinde kin biriktiren , bazıları vardır seni seviyorum derken en içten söyleyen... İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum.Herkeze güvenemeyiz ..
Ben tanıdığım herkese nazik davranırım .. Ama tanımak başkadır tabiiki. Tanıdığında 'tam' olarak anlarsın nasıl biri olduğunu .. Evet ben böyle yapıyorum . Çünkü biliyorum artık herkese güvenemeyiz .. Yanlış anlaşılmasın ama.Burdaki herkesi tanımasamda seviyorum . Seviyorum sevmesine ama herkese güvenmiyorum tabiiki. İşte örnek bu . Herkese güvenemezsiniz-ki ben güvenmiyorum. Çünkü dersimi aldım.Melek
17.06.2010 ~~

Sıkıcı bir gün daha ... Gerçekten bunu hergün yaza yaza sıkıldım ! Puhaha Ama neyse gerçekten hiç heyecanlı , maceralı bir hayatım yok .. Beni tanımayanlar okuyorsa bunu gerçekten bilinki yok . Tanıyanlar bilir zaten Melek
Neyse .. Dünkü olaylar beni şahsen çok üzdü . Burası herkes gibi benimde 2. ailem ve bunlar çok üzücü olaylar .. Neyse bunlar geçti bitti..
Bugün hiçbir planım yok .. Ne yapsamki ?
Gerçekten bu yaşadığım hayat berbat ! Şuna bakarmısın bilgisayardan başka yapıcak birşey yok şuan..
Ağlamak;
Ağlamak Zayıflık değil bence ...
Gülmek bize tavsiye ediliyor .. Çünkü mutluluk hormonu salgılıyor ve sağlığımız için olumlu etkileri var ..
Yani gülmek için iki nedenimiz var bence Mutluluk ve Sinir .. He birde dalga geçmek için.
Ama ağlamak için nedenler o kadar çokki ... Duyguların iniş ve çıkışlarıyla her türlü sebeple ağlanabiliyor .Ölüm, ayrılık , kavga ... Birçok neden var sayamayacağım.
Ama ağlamak bedenimizi ve ruhumuzu ıslak gözyaşlarıyla temizlenerek buna ihtiyaç duyarmı ?
Neden bazen Birdenbire hiçbirşey yokken gözlerimiz dolar ? Hıçkıra hıçkıra ağladığımızda neden bizi ferahlatan bir etki hissederiz ?
Gerçekten yıkanırmı ruhumuz bu gözyaşlarıyla ?
İşte bende bu sebeplerden dolayı ağlamayı en az gülmek kadar seviyorum . Diğer insanların beni aciz yada zayıf olarak görmelerinden korkmadan , hala duygularımın olduğunu göstermeyi ve maske takmayı reddettiğimi göstermeyi seviyorum ...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL