Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Sorularınız.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

lewymocha

Yarışmalar hakkındaki sorularınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
afiş yarışmasında sadece sitemizin adı yazmalı demişsin
hani Türkiye veya maNga falan yazamazmıyız?Hmm

lewymocha

Kurallarda belirtmiştim;
-Afişin üstünde çeşitli sloganlar yer alabilir.
Kitap ayracı yarışmasında her hangi bir çizgi romanın (anime'ide var) kitap ayracını yapabilir miyiz?
ben kitap ayracı yarışmasına pinkviolet oalrak katıldım çünkü bu üyeliğimi kabul etmiyordu site sonra fark ettim ben adımı yanlış yazıyormuşum şimdi kitap ayracı yarışmasına o aynı kitap ayracını yapıp katılsam kendi adımı yazsam sadece oylamada o pinkviolaet kullanıcılığımı saymayıp beni alır mısınız?
(06-03-2010 17:38)crystal♥hearts. demiş ki: [ -> ]Kitap ayracı yarışmasında her hangi bir çizgi romanın (anime'ide var) kitap ayracını yapabilir miyiz?
Evet.

(06-04-2010 13:28)cuττié. demiş ki: [ -> ]ben kitap ayracı yarışmasına pinkviolet oalrak katıldım çünkü bu üyeliğimi kabul etmiyordu site sonra fark ettim ben adımı yanlış yazıyormuşum şimdi kitap ayracı yarışmasına o aynı kitap ayracını yapıp katılsam kendi adımı yazsam sadece oylamada o pinkviolaet kullanıcılığımı saymayıp beni alır mısınız?
Kullanmadığınız üyeliğinizi söyleyiniz, onu banlayalım.O üyeliğiniz banladıktan sonra yarışmaya tekrar katılabilirsiniz.
kullanmadığım üyeliğim pinkviolet. ona ben birde psd konusu açmıştım onunda linkini vereyim
buda linki =>http://www.photoshopdestek.com/e2-97-8fpinkviolet-psd-colors-e2-97-8f-t-21018.html
birde yarışmaya aynı ayraçla katılmamın sakıncası var mı ?
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL