Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Kitaplar Hakkında Genel Sohbet
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Bu bölümde her türlü kitap hakkında yorumunuzu belirtebilir, sizinle aynı fikirde olan/olmayan herkesle -kitaplar- hakkında sohbet edebilirsiniz..
Ejderha Dövmeli Kız'ı aldım 1-2 hafta önce.Okumaya başladım,yazarın anlatımı çok tuhafıma gitti.Yani ne bileyim,normalde hep birinci ağızdan yazılmış kitapları okurdum.Bunda ise farklı.Yazar anlatıyor karakterlerin ne yapıp ettiğini.Henüz 50.sayfada falanım.Şu an için pek hoşuma gittiği söylenemez.Yazarın anlatımı yüzünden kitabı rafa kaldırdım.Okullar kapanınca okuyacağım sanırım.

- Bu arada bu başlığın açılması çok iyi olmuş.(: -
Evet aslında Ejderha Dövmeli Kız başta sıkıcı ama ortalara doğru gelince heyecan artıyor. Bende okul yüzünden devam edemiyorum. Yarıda kaldı. Poha
Neredeyse 1 aydır Canan Tan'ın Eroinle Dans'ını okuyorum ,,
okumamın nedeni de -annem dahil olmak üzere- herkesin "Muhteşem , kesinlikle oku , okuyunca bayılcaksın bak." vs yorumları üzerine meraklanmam .
Hayatım boyunca bi kitabı bu kadar uzun sürede okumamıştım gerçekten ..
O kadar sıkıldım ki kitaptan. Hiç okumak gelmiyr içimden. Hala da bitmedii Nnshynn
Ben mi zevksizim yoksa kitap cidden mi kötü PohaPoha
Bende anlamadım Poha
Yok yok,haklısın.En azından bence. (:
Onu ben de okudum.Hatta daha öncesinde Piraye kitabını okudum TAN'ın.Ama onu beğenmiştim.Arkasından Eroinle Dans'ı okuyunca arada benzerliklerin olduğunu farkettim.Diğer kitaplarına da göz gezdirdim -annem okuyordu- onlar da hemen hemen aynı karakterler.Yani; genellikle kızın kişisel özellikleri aynı.İlişkileri bile.Katılıyorum sana beğenmedim ben de.O kitaptan sonra da başka Canan Tan kitabı okumadım.
Ben daha iki-üç gün evvel Koloniyi bitirdim. Onda da ilahi bakış açısı söz konusuydu. Çünkü iki tane baş karakter vardı. İkisinin hareketleri, ikisinin duyguları, ikisinin akıllarından geçenler vs.
Kitap o kadar ,, güzeldi ki. Neredeyse ortalarına gelene kadar karın ağrısı çektim resmen. 'Bırakıyım, bırakmıyım. Ya bırakıyım,, yok bırakmıyım.' tarzında. Ama ortalarından sonra, derste çaktırmadan okur oldum. : D
Kitabın konusu gayet canice. Zaten önerilen kitaplarda mı, kitabın konusunda mı hatırlamıyorum ama, birilerinin yorumları üzerine tekrardan başlamıştım kitaba. - Okuyup yorum yapanlar için de ayrı bir teşekkür hani. (. -
Seri katiller, polisiye, cinayetler, ritüeller, çocuklar, polisler, emekli polisler, eroinmanlar, naziler, işkenceciler..
Çok fenaydı cidden.
Peki Canan Tanın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabı nasıl ? Kitap hakkında fikriniz var mı ya da okudunuz mu PohaPoha Almayı düşünüyorum da..Hmm
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Referans URL