Burada izlediğimiz korku filmlerini anlatıp, tanımlıyalım.
Halka:Hayatımda izlediğim ilk korku filmi.Kuyudan öcü falan çıkıyor.Televizyona yaklaştığı sahnede çok tırstım

.
Doğmamış:Aslında izledim sayılmam 1-2 dakika izledim sonra bilgisayarı kapadım çok pis tırstım

.Kanlı manlı şeyler var.
Ses: Sinamasına gittim,1.arada çıktım.Öcüler,hortlaklar falan ne ararsan.
Mumya Evi : Filmde Chad Michael Murray gibi bir prens olunca, film zaten harika olur

Ama baya bi korktum yaa.. Tovalete gidemedim
Madendeki Çocuklar : Bu yaz bakmıştım. Baya bir korkunç yane
Jennifer's Body : Eh eh Megan'm Fox varken, kötü mü olur ?
Daha da var, ama aklıma gelmiyor yaa

Kan Banyosu: Hayatımda İzlediğim En Korkuçntu Galiba Biraz Ayıpdı ama Gayett Korkunçdu zaten onu izledikten sonra geceleri tuvalete gidebildildim mi bilmiyorum

Testere 1: Korkunçtan öte iğreçtii..
Lanetli Tepe: Kuzenimle gecenin 11 inde izlemiştik bide cola içiyorduk yani tam dehşet o gece uyuyamadım..
Daha varda düşünmem gerek hatırlayınca söylerim..
Aklıma gelenleri yazacağım şimdilik.
The Eye, Göz: Korku filmi sevenler kesinlikle izlenmeli. Ciddi ciddi korkutuyor. Stephen King'e tapmak.
"It", O: Bolca den den.
The Unborn, Doğmamış: Filmden hiçbir şey anlamadım. Tavsiye etmem.
El Orfanato, Yetimhane: Güzel filmdi, bir iki sahnesinde çığlık atmıştım.
The Messengers, Haberciler: Kristen Stewart'ı tanıdığım filmdir. Fazla korkutmuyor ama gerçekten ilginç. İki kez izlememe rağmen hâlâ aklımda soru işaretleri var.
The Last House On The Left, Soldaki Son Ev: Gülmek için izlenebilir belki. Bu kadar aptalca bir film görmemiştim.
The Others, Diğerleri: Çok eski bir film, küçükken izlemiştim ve izlediğim ilk korku filmiydi. Pek anımsamıyorum ama oldukça güzel ve ilginçti.
Lost Souls, Kayıp Ruhlar: Filmi izlerken sürekli bir şeyler olmasını bekliyorsunuz, final beklentilerinizi karşılayamayacak kadar yavan. Tavsiye etmem.
Lat Den Ratte Komma In, Gir Kanıma: Tüm spoilerları filmin tanıtım yazısından aldığınız zaman tadı kalmıyor. Konusunu bilmeden izlemelisiniz sanırım.
Blair cadısı 2
Üzerine hiçbir filimi tanımam aklıma geldikçe beni ürkütür.Özellikle Doğunun cadısı ve Batının cadısı hikayeleri vardı ve Batının cadısı çok acımasızdı.
aynalar: ayy çok korkuçvalla aynaya bakamam gece özellikle xD
Paranormal activity sonu müthiş yer sahnesi beni yerime mıhladı sonu süperdi tekrar izledim ama her seferinde uyumak zor oldu