Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: LiveJournal : Yardım {Kullanım Rehberi}.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
.

.

.

OKUMADAN GECME;
Nereye acsam bilemedim.Ve bildiklerimi sizinle paylasacağım.Özel mesajla tek tek yapmak hem benim icin zor oluyordu böylece hepberaber öğrenirsiniz.
Soru istemiyorum ve surası olmadı bende o cıkmadı orası gibi seylerde.Cünkü anlattığım hersey eğer doğru yaparsanız olucak (:

Kafama göre devam edeceğim bazen resimlerden yararlanacağım.Eğer cok karısırsa konu kilitlerim. : ) )

#1 Üye Olmak.
http://www.livejournal.com/ acıyoruz.Sol üst kösede:
[Resim: i442646_1.png]
Resimde görüğünüz gibi Create a LiveJounal Account diyoruz.

[Resim: i442647_2.png]
Daha sonra boslukları kendinize göre dolduruyorsunuz.Kullanıcı adınızı kabul etmeyebiliyor uygun birseyler secin.Hersey resimdeki gibi olsun.Sonra Create Account diyoruz.

[Resim: i442648_3.png]
Sonra gelen bu pencerede sevdiğimiz filmler vs. bunları dolduruyoruz örnekleri yazıyor zaten.Plus Level: FREE! 'yi seciyoruz.
Save and Continue diyoruz.Finish ekranı geldiğinde de e-mail adresimizi acıyoruz ve gelen maili okuyoruz (bazen önemsizlere gidebilir).
Aktif etmek icin bir link verilicektir oradan aktif ediyoruz ve artık Journal'ımız kullanılabilir duruma geldi.

Yorumlardan sonra bir sonraki dersi anlatmaya baslayacağım. (:
Kolay gelsin. Cheerleader_by_CookiemagiK
meleksin sen biliyorsun :liebe:
ellerine yüreğine sağlık melenk . Masum
kullanıcı adına geberiyim Puah
bütün emeklerimiz bosa gitti hatırlıyor musun bebisim sifreyi ?
Sad0120
neyse öpüyorum kocaman Cheerleader_by_CookiemagiK
Gitmedi berenm bak sen maillerine baktım mı hic sifren orda yazıyor olmalı Sad0120
Ay hic sorma Puah yanlıslıkla o adla lj actım simdi ya ders yapıcam diye Puah.
ben de öptüm,sağol Waffle_Love_by_phillyzero

lewymocha

Cidden böyle 1 konuya çok ihtiyaç vardı , harikasın. (:
(02-03-2010 13:23)zeze demiş ki: [ -> ]Cidden böyle 1 konuya çok ihtiyaç vardı , harikasın. (:

Aynenn,ben hemen deniyoreee..
Evet İlke sana söz vermistim ama msn falan acmıyorum,rastlasmıyoruz da cok özür dilerim Sad0120
Deneyin daha sonra avatar ekleme bio düzenleme vesaire onlara gececeğim,biraz üseniyorum Puah
tualiim
bende lj'den pek bişi anlamıyordum,bu konu iyi oldu Puhaha
çok teşekkürler Love
1sonraki dersi merakla bekliyorum Puhaha
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Referans URL